ЧЕТВРТАК, ПЕТАК И ПОНЕДЕЉАК СКРАЋЕНИ ЧАСОВИ У СВИМ ШКОЛАМА ПАЛАНАЧКЕ ОПШТИНЕ (ВИДЕО)

На данас одржаном састанку Актива директора основних и средњих школа са руководством општине, донета је одлука да се часови скрате на 30 минута у свим школама на територији општине Паланка и то у четвртак 12. јануара, петак 13. јануара и понедељак 16. јануара.

Поред ове одлуке, уз сагласност општинског руководства одлучено је да ђаци не мењају смене од понедељка, тј. да  ђаци првог циклуса (1-4 разреда) похађају наставу у поподневној смени и следеће недеље, а ђаци другог циклуса (5-8 разреда) у преподневној смени. Ово је из разлога уштеде енергената, пошто када поподне у школу иду ђаци првог циклуса настава се завршава нешто раније. 

Иначе свим школама је уплаћен огрев, међутим проблем претставља допремање горива, какав има Средња школа „Жикица Дамњановић“, где цистерна не може да приђе због великог снега па се морају наћи алтернативна решења попут претакања. 

Актив директора ће се поново састати у понедељак када ће се сагледати ситуација и донети одлука о даљем одвијању наставе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/cetvrtak-petak-i-ponedeljak-skraceni-casovi-u-svim-skolama-palanacke-opstine-video/

1 comment

    • Aleksandar on 12/01/2017 at 19:05

    U skoli HIM deca sede u ucionicama na 5 stepeni. Da li je to normalno?

Komentari su onemogućeni.