ЦИКЛОН СА ЈАДРАНА ЋЕ ОДУВАТИ ЛЕТО

Циклон који долази са Јадрана донеће захлађење у целом региону, а у Србији ће прво погодити северозапад земље, и то у недељу увече. Наоблачење, пљускови и грмљавина до понедељка ујутру захватиће и остатак Србије.

Ово погоршање времена буквално ће одувати лето из Србије, али још није сигурно колико ће тачно дана трајати. Све зависи од путање којом ће се кретати циклон, а за сада подаци још увек варирају. Требало би да буде пролазног карактера на локалном нивоу може бити обилних падавина.

Затим следи благи пораст температуре, максималне ће бити 24 до 27 степени, али се не враћамо на вредности изнад 30 степени, па ће време бити умерено топло и пријатно, казао је за Тањуг метеоролог РХМЗ-а Недељко Тодоровић.

Према његовим речима, захлађење ће нам донети циклон са Атлантика, а талас хладнијег ваздуха до нас стиже преко Западне Европе и Алпа и преко Хрватске и Мађарске.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/ciklon-sa-jadrana-ce-oduvati-leto/

2 comments

    • Fasader on 24/08/2018 at 21:17

    Odavno je kasno za nas grad

    • Lale on 24/08/2018 at 16:41

    Koja užasna slika grada. Trotoari propali, voda svuda a tu su i neizbežne rupe i sve to na 300m od centra. Svakog dana u svakom pogledu sve više propadamo i sve više ličimo na selendru. Ustvari Palanka je odavno postala selendra.

Komentari su onemogućeni.