ДАНАС БЕЗ ДНЕВНИХ РЕСТРИКЦИЈА ВОДЕ -НОЋНЕ, У ЗАВИСНОСТИ ОД ПОТРОШЊЕ

Квар на електричној мрежи у Великој Плани је саниран, тако да је доток воде са изворишта у Трновчу стабилизован, Резервоари у ЈКП Водоводу су допуњени и за данас није планирана дневна рестрикција воде. Вечерња искључења зависе од дневне потрошње и количине воде у резервоарима.

Из ЈКП Водовод апелују поново да се вода троши рационално, јер је потрошња због високих температура повећана, поготово у вечерњим часовима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/danas-bez-dnevnih-restrikcija-vode-nocne-u-zavisnosti-od-potrosnje/

1 comment

    • GRAĐANI PALANKE on 30/06/2017 at 10:10

    Zašto sada ne snimate „radove“ u Vuka Karadžića. Već tri dana nigde nikoga. Ako ne primaju plate neka daju otkaze, a ne da „štrajkuju“ kako im dođe. Oni su javno preduzeće od društvenog značaja, tako bi svi mogli da rade kako im se prohte. Voda curi na više mesta u gradu. Imali su tolike godine za bojkot ali su se sada setili kada treba nešto da se radi. A i opštinska vlast je morala da zna kako će da se odvijaju stvari, pa da bolje i ne počinju radove. Izgleda da su i oni nesposobni kao i svi njihovi prethodnici u poslednjih 20 godina. Tuga i sramota.

Komentari su onemogućeni.