ДАНАС МОЖДА БЕЗ ДНЕВНИХ РЕСТРИКЦИЈА

vodovod-ulazКако смо сазнали у ЈКП Водовод, овог 2. новембарског јутра, стање у резервоарима је такво да је могуће да прођемо без дневних рестрикција и са нешто краћим ноћним рестрикцијама воде. Међутим ситуација на терену је због пуцања цеви алармантна, тако да су од јутрос огромни губици воде на углу улица Карађорђеве и Индустријске па је питање да ли ће ова хаварија условити и дневно искључење.

У Водоводу су ангажовани на отклањању квара али све зависи од брзине набавке средстава за резервне делове.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/danas-mozda-bez-dnevnih-restrikcija/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • dolazi zima on 02/11/2016 at 11:23

  mozda???????????? igrajte loto mozdaaaaa dobijete sedmicu strasnooooo

   • duga i hladna on 02/11/2016 at 18:22

   Na žalost ceo vodovod je jedno veliko MOŽDA, i tome smo, između ostalog, svi mi krivi, neko više, neko manje, neko direktno a mnogi od nas indirektno. Pravićemo mi ovakav jadan vodovod od blata ako se ne opametimo SVI i to brzo! A Vodovod je opljačkan za mnogo više od sedmice na lotou, a pljačkaš(i) i dalje večeraju i piju pivo uz pitu od višanja u hladovini zelenila.

    • dolazi zima on 03/11/2016 at 01:03

    indirektno smo krivi sto zivimo u Srbiji a direktno sto se jos izgleda nije rodio neko ko ce da bez da je clan sns ,ds ili sps da resi stvari u opstini/zemlji kako god pod diretno mislim na to da neko napravi majka rodi isti ili ulica vaspitaju a mi glasamo tj.izaberemo…ja samo ne mogu da verujem da konstatacija Mozda ce biti a Mozda i nece moze da bude objavljena ili da neko tako nesto izjavi normalan kad su nam svima zivci pri kraju…a za ove sto zaduzise pokrase vodovod ja mislim da jedan razgovor u supu ili na mikulji sa radnikom koji radi tamo zadnjix dvadeset godina i koji najbolje zna ko je krao i kad moze da resi problem kradje i sprovodjenje istraznix radnji provix te desetine lica od svix nenormalnix koalicija zadnjix 20 godina …samo predlog od zabrinutog gradjanina ….

     • duga i hladna on 03/11/2016 at 08:10

     Sama si odgovorila, onoga ko ima ulično vaspitanje ne interesuju problemi šire zajednice već samo najbanalniji lični. interes, a onaj sa roditeljskim vapitanjem, bez uličnog iskustva nikad ne bi bio izabran od strane birača. Kvaka 22.

      • dolazi zima on 03/11/2016 at 11:21

      svedoci smo zadnjix koliko godina da se u ovoj zemlji vlast osvajala na ulici …a opet da su vlast lepo vaspitanix ljudi tj bar vaspitanix u kuci a ne na ulici cuvali bas ti sa ulice e sad dal u uniformi ili obuceni u navijacke dresove svejedno je bar zadnjix 16 god posto vidimo po dnevnim glasilima da se jedna uniforma nosi do 16h a navijacki dres posle 16 h a obe cuvaju sadasnju vlast to vazi za bg…za nas je vec drugacije jednu vlast su cuvali deo pripadnici nekix navijackix grupa za usluge a ovi sadasnji placaju uniformisano tj firmino obezbedjenje …u danasnje vreme kuka i motika je ipak ulica a ne fakultet

Komentari su onemogućeni.