ДАНАС ПОКЛОНЕ ДОБИЛИ ПРВАЦИ И ПРЕДШКОЛЦИ У КУСАТКУ, РАТАРИМА, ЦЕРОВЦУ И ПРИДВОРИЦАМА

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, наставио је посете образовним установама  и данас је обишао школе у Кусатку, Ратарима, Церовцу и Придворицама.

Ђацима првацима уручио је поклон пакете школског прибора које је обезбедила локална самоуправа, док је за предшколце локална самоуправа обезбедила пригодну литературу. За ове намене по први пут је издвојено 1,5 милион динара. Оно што је битно истаћи, јесте да је у Ратарима уз помоћ ПУ „Чика Јова Змај”  оформљена мешовита група вртића, коју похаћа двадесетак малишана.

Школска година у подручним одељењима паланачких основних школа почела је 1. септембра по првом моделу који је прописало министарство просвете. У наредним данима Вучен ће обићи и остале школе и уручити поклоне ђацима. Ове године припремни предшколски програм уписало је 352 детета, а у први разред основне школе кренуло је 406 ђака.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/danas-poklone-dobili-prvaci-i-predskolci-u-kusatku-ratarima-cerovcu-i-pridvoricama/