ДАНAС СУВО СУТРА МОГУЋ СНЕГ

У Србији ће данас у јутарњим сатима местимично бити слаб мраз и магла која ће се понегде у нижим пределима задржати и пре подне, а током дана биће претежно облачно, али без падавина, само још ујутру на југоистоку са слабим снегом, саопштио је РХМЗ.

Дуваће слаб ветар, јужних и источних праваца. Јутарња температура биће од – 4 до један степен, а највиша дневна од 4 до 8 степени.

У Паланци ће бити претежно облачно али без падавина уз слаб источни и југоисточни ветар. Јутарња температура биће око један, највиша дневна око 6 степени.

Према излгедима времена за наредних седам дана, биће облачно, у уторак на северу и западу са суснежицом и снегом (уз стварање снежног покривача), у осталим крајевима са кишом.

У среду суснежица и снег у већини места уз даље повећање висине постојећег снежног покривача, а у централним и јужним крајевима формирање.

У Тимочкој Крајини уз нешто вишу температуру условљену фенским ефектом очекује се киша. У четвртак престанак падавина, прво на северозападу и западу. Затим углавном суво и уз мањи пораст температуре.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/dans-suvo-sutra-moguc-sneg/