ДЕЦА ИЗ ДЕЧИЈЕГ СЕЛА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ ГОСТИ НА СВЕТОСАВСКОЈ СВЕЧАНОСТИ У ВОДИЦАМА

Сарадња водичких основаца и њихових учитеља са Дечјим селом у Сремској Каменици прерасла је у искрено и трајно пријатељство. Узајамне посете и дружење трају годинама захваљујући учитељу Милану Тодоровићу. Тако је било и данас када ОШ „Олга Милошевић“ у Водицама облежава школску славу Светог Саву 30.-ту годину за редом.

У подне је обављен обред сечења славског колача. Домаћин славе Иван Јевтић са својом породицом и свештеником Дејаном је обезбедио пакетиће за ђаке који су подељени деци а након тога је уследила Светосавска приредба коју су припремили гости из Каменице и домаћини.

Главни спонзори овог догађаја су, последњих година, Kафић Kруг, Трезор, Рибарева прича, Васке импорт, Александар Вељић, Александар Стевановић и Иван Марковић, који су обезбедили мајице са натписом „Свети Сава 2020. Водице 30. год.“  Дародавци су овом приликом даривали бицикле и тротинете, и још много тога за децу из Дечјег села. Иначе, дужи низ година уназад, помажу и упућују помоћ деци без родитељског старања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/deca-iz-decijeg-sela-u-sremskoj-kamenici-gosti-na-svetosavskoj-svecanosti-u-vodicama/