ДЕЦА МАЛЕ ШКОЛЕ ИЗ ПРИДВОРИЦА И ГОЛОБОКА НА ФЕСТИВАЛУ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ИГРЕ У ПОЖАРЕВЦУ

У Центру за културу Пожаревац одржан је Међународни фестивал традиционалних игара и модерног плеса на коме је приказано 28 тачака у категоријама модерног плеса и традиционалних игара. Организатори фестивала су Предшколска установа „Љубица Вребалов“ и Удружење васпитача Браничевског округа „Васпитач плус“.

Пу“Чика Јова Змај“ из Смедеревске Паланке је такође учествовала на „Међународном фестивалу традиционалних игара и модерног плеса“  у Пожаревцу. Представници су била деца „мале школе“ из Придворица и „мале школе“ из Голобока.

На манифестацији су учествовала деца и васпитачи из Брчког, Пљевље, Бања Луке, Звечана, Kосовске Митровиће, Новог Пазара, Врања, Љига, Лајковца, Смедерева, Смедеревске Паланке, Велике Плане, Пожаревца и општина Браничевског округа- Великог Градишта, Жагубице, Kучева, Петровца на Млави и Малог Црнића.

Евалуација фестивала И додела награда обавиће се 5. јуна у вртићу “Даница Радосављевић” од 10 часова.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/deca-male-skole-iz-pridvorica-i-goloboka-na-festivalu-tradicionalne-igre-u-pozarevcu/