ДЕЧИЈА НЕДЕЉА СЕ УСПЕШНО РЕАЛИЗУЈЕ У ОШ „ХЕРОЈ ИВАН МУКЕР“

Дечија недеља под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“ ове године обележава се од 5. до 9. октобра. У ОШ „Херој Иван Мукер“ организован је богат програм, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.

Дечија недеља слави право деце да уживају у детињству и младости и то је такође прилика да деца покажу своје таленте, вештине и способности. Ученици су на часовима одељењског старешине упознати са Конвенцијом о правима детета, а потом су реализоване две радионице, у сарадњи са родитељима код куће.
Прва радионица огледа се у изради рама за фотографије и изради једне фотографије са најбољим другом/другарицом, а друга радионица обухвата израду маске. Ученици наше школе су заиста показали креативност и маштовитост у изради рамова и маски, а најбољи радови ученика изложени су у холу школе.
Мотив овогодишње Дечије недеље „Подељена срећа, два пута је већа“ је и тема ликовних и литерарних радова, па ће најуспешнији радови такође бити јавно презентовани.
У склопу Дечије недеље организоване су и спортске игре (полигон препрека) коју реализују наставници физичког и здравственог васпитања.
ОШ ХИМ

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/decija-nedelja-se-uspesno-realizuje-u-os-heroj-ivan-muker/