ЂАЦИ ИЗ КУСАДАЧКЕ ШКОЛЕ „БРАНА ЈЕВТИЋ“ У ПОСЕТИ ПАЛАНАЧКОЈ БИБЛИОТЕЦИ И ГАЛЕРИЈИ

Ученици петог и шестог разреда, укупно њих петнаестoро, посетили су 24.маја, у пратњи наставнице српског језика Милене Ивановић и наставнице француског језика Марије Томић, Градску библиотеку „Милутин Срећковић“. Запослени у библиотеци, на челу са директорком, љубазно су дочекали ученике и одговарали стрпљиво на њихова питања.

Ученици су видели како изгледа дечије одељење, одељење за одрасле и читаоница. Могли су да разгледају најактуелнија издања књига која су за њиховој узраст, као и да сазнају од својих наставница и директорке библиотеке нешто више о речницима и како се они користе. Сви ученици су добили чланске карте и одмах су изнајмили књиге које су им се свиделе. Навикнути на доста мању школску библиотеку били су пријатно изненађени великим бројем занимљивих наслова.
После посете библиотеци ученици су видели изложбу уметничке фотографије Канцеларије за младе, која је оставила леп утисак.
Ученици су се вратили кућама пуни позитивних утисака и са жељом да се оваква посета ускоро понови.

ОШ „Брана Јевтић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/djaci-iz-kusadacke-skole-brana-jevtic-u-poseti-palanackoj-biblioteci-i-galeriji/