ЂАЧКИ ПАРЛАМЕНТ ОШ ХРШ НА ПРИЈЕМУ У КАБИНЕТУ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У оквиру Дечије недеље која се ове године обележава од 2. до 8. октобра, представници Ђачког парламента ОШ „Херој Радмила Шишковић“ данас су посетили општину Смедеревска Паланка и том приликом обишли кабинет председника Општине Топлице Пинторовића и кабинет председника СО Смедеревска Паланка. Циљ ове посете био је упознавање ученика виших разреда основних школа са функционисањем Општине, извршне власти и локалног парламента.

Представнике Ђачког парламента примили су Милица Деспотовић, помоћник председника општине Смедеревска Паланка и Данило Лабус секретар Скупштине Општине који су ученике упознали са функционисањем свих нивоа власти у општини Смедеревска Паланка. Након занимљивих разговора који су вођени у кабинету председника Општине, ђаци су обишли и велику салу СО Смедеревска Паланка где су имали прилику да виде где се одржавају заседања локалног парламента.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/djacki-parlament-os-hrs-na-prijemu-u-kabinetu-predsednika-opstine-smederevska-palanka/