ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ ТОПЛО, ЗА ВИКЕНД И НЕСТАБИЛНО

У четвртак и петак претежно сунчано време. У петак увече и током ноћи на суботу пљускова праћених грмљавином локално може бити у северним, западним и централним пределима земље. Ветар углавном слаб и променљивог смера. Максимална температура у четвртак у интервалу од 30 до 33℃, у петак од 32 до 34℃.

За викенд смена сунца и облака, у касним послеподневним и вечерњим сатима местимично уз кишу и пљускове праћене грмљавином. Локално су могуће краткотрајне временске непогоде. У суботу ће ветар углавном бити слаб и промељив (изузетак у склопу грмљавинских развоја), док би у недељу дувао слаб до умерен, местимично и појачан јужни-југоисточни ветар. Максимална температура у суботу у интервалу од 30℃ на северозападу до 34℃, у недељу у интервалу од 33℃ до 36℃.

Према тренутном прогностичком материјалу у понедељак и уторак се задржава нестабилно време, уз местимичну појаву кише и пљускова праћених грмљавином. Ветар ће бити у скретању на западни-северозападни смер, па ће бити свежије у односу на дане викенда.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/do-kraja-nedelje-toplo-za-vikend-i-nestabilno/