ДОМАЋИНСТВО МИТРОВИЋА У ГОЛОБОКУ ПРОГУТАО ПОЖАР У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ

Ни ове године новогодишњи празници нису прошли без пожара. Прошле године је за Божић у Азањи изгорела породична кућа а ове године у првим минутима Нове 2019. године дошло је до пожара у домаћинству породице Радивојевић-Митровић у Голобоку.

Ватрена стихија се брзо ширила, обзиром да је у питању економско двориште и сеник који су на малом простору. Брзом интервенцијом Ватрогасно спасилачке јединице избегнута је и већа штета, обзиром да се у близини налазе и друге куће. Претпоставка је да је до пожара дошло услед употребе неког пиротехничког средства која су испаљивана у првим минутима Нове године.

Након невремена са градом које је летос похарало Голобок, ово је сада кап која је прелила чашу и породици Митровић би у овом тренутку добро дошла свака врста помоћи, како би оспособили механизацију пред почетак пољопривредне сезоне.

На фотографијама можете видети колика је штета причињена.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/domacinstvo-mitrovica-u-goloboku-progutao-pozar-u-novogodisnjoj-noci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Golopčanin on 10/01/2019 at 01:53

  Jako vredna i poštena porodica Radivojević (Mitrović je zet koji je došao u kuću). Želim brz oporavak i da ponovo sve zablista kao nekada!

  • de znam on 09/01/2019 at 19:55

  ovo neko podmetno,de moz ovoliko prostorija da uhvati odjednom i neprimetno…

  • M on 09/01/2019 at 19:37

  Nema ljudskosti danas … Nažalost….

  • Jelic on 09/01/2019 at 12:13

  Sta da se kaze ljudskoj gluposti nema kraja. Trebalo bi da se golobcani udruze i pomognu covek jer on ovo sam ne moze da isfinabsira. Sutra ce to isto nekog drugog snaci

Komentari su onemogućeni.