ДРУГИ ДАН РАДОВИ НА ГЛАВНОЈ ПОТИСНОЈ ЦЕВИ ТЕКУ ПО ПЛАНУ (ВИДЕО)

cev11Други дан радници ЈКП Водовод у сарадњи са механизацијом Нискоградње и Железницама Србије раде на оспособљавању главне потисне цеви на водоводној мрежи.

Након првог дана завршени су радови испод саме пруге, тако да је колосек оспособљен и железнички саобраћај је нормализован већ од суботе увече.

Радници водовода су убацили другу цев и ради се на њеном спајању тако да се око 16.00 часова, можда и раније, очекује пуштање у пробни рад, дотезање спојева и финализација радова како је и планирано до вечерњих сати.

Што се водоснабдевања града тиче, без воде су углавном виши делови Паланке и делови града који су прикључени на главном потисном воду који је тренутно у прекиду.

Путнички саобраћај је и даље у прекиду па се возила преусмеравају преко Водица и Ратара. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/drugi-dan-radova-na-glavnoj-potisnoj-cevi-teku-po-planu-video/

2 comments

    • srpska nesposobna stranka on 21/11/2016 at 01:35

    tuzno li je gledati najlepse zgrade palanke u raspadu. gde je vucic da da neki dinar da se obnove te fasade i most? naprednjaci, obecavali ste boljitak i pomoc drzave ako pobedite. brutalno ste nas slagali. idite s vlasti kad ste nesposobni!

    • zedni smo on 20/11/2016 at 16:34

    Hvala sto spremamo slavu bez kapi vode. Uzas!

Komentari su onemogućeni.