ДВЕ КЊИГЕ ПАЛАНАЧКОГ ИСТОРИЧАРА НЕМАЊЕ ДЕВИЋА НА ОВОГОДИШЊЕМ САЈМУ КЊИГА

Паланачки историчар Немања Девић ће на Сајму књига у Београду, који се одржава од 20. до 27. октобра, представити две своје књиге. Тим поводом Немања је на свом ФБ профилу написао:

„Oве године, на Сајму књига у Београду биће у продаји две моје књиге. Новија заслужује посебну најаву, па зато сад само хоћу да кажем неку реч о њезиној старијој сестри. 

Моја “Српска прича“ доживела је треће издање и, колико чујем, и оно врло добро налази свој пут до читалаца. Биће у продаји по промотивној цени на штанду “Службеног гласника“.

Оно на шта сам посебно поносан је да је ова књига, по подацима пре Сајма, постала убедљиво најпродаваније некомерцијално издање престижног Гласника у 2019. години. Томе није допринела нити једна реклама, нити једна ТВ емисија њој посвећена, ниједан билборд, ниједна партија ни јавно предузеће. О њој није написан ниједан приказ у научним часописима, ретко ко је негде јавно препоручио. А опет, уз неке велике и добре историчаре који су и њу и мене очински подржали, и уз много добрих људи по српским земљама који су је прихватили и ширили, она је постигла успех. Заслуга за то припада искључиво вама, драги пријатељи. Промовисали смо је у 18 градова и села, а од новембра крећемо у нови караван, по Србији и српским земљама – од Токија до Милвокија. 
Ја вам од свега срца препоручујем ову књигу, јер је дело једног вредног човека, а и ја сам у њу уткао најбоље што сам од себе могао.

П. С. Није да се гордим што је неки књижар поставио између ове две књиге. Али ми мило. И то осећање делим са вама.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/dve-knjige-palanackog-istoricara-nemanje-devica-na-ovogodisnjem-sajmu-knjiga/