ePodunavlje: Cirkus klovna Truffauta ostao bez publike u Palanci

Cirkuzanti i dvorske lude nekada su imali šmeka, znali su da „zapale“ narod da ih nasmeju, oraspolože, a ovi današnji cirkusni klovnovi poput Truffauta, sa naglašenim engleskim humorom pod moranjem i neslanim šalama o ženama i deci, isključivo izazivaju gađenje.

Tako je danas bilo i u Smederevskoj Palanci. SerGej, u devastiranom stanju nalik Krastiju iz Simpsonovih i u maniru „Karleuša/Vranješ ima mladež, nema mladež“, više je priličio vašarskoj pijanoj šatri, pa je i ono malo „dick šaptača“, i pre kraja predstave, napustilo centralni trg.
Čak se i lažna elita gnušala izrečenog, jer su usta klovna Truffauta bila puna porno aduta. Uvijajući se poput hobotnice, vokabularom punim prostakluka i mizoginije, olinjali umišljeni džukac vrteo je svoj tezgaroški monolog. Nije ni primetio da čak i slični njemu odrično vrte glavama i odlaze.
Da sve bude grđe i prizemnije, dogovarajući se oko honorara ispred kafane „Kralj“, SerGejeva ekipa potukla se sa uKenanim mačorima i profesionalnim pratiocima cirkuske turneje iz Smedereva, među kojima je bio i „tužibaba džeparoš iz voza“. Kakva bruka za žuto pravosuđe. Da ih cirkuzanti šamaraju!
Odšetaše, svako na svoju stranu, k’o pijandurini opanci.

Izvor: epodunavlje.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/epodunavlje-cirkus-klovna-truffauta-ostao-bez-publike-u-palanci/