ePodunavlje: DA LI JE MOGUĆE: Ma ne bi to Kenin Zvonko…

Tajkunčić Zvonko Stojković nije ni učestvovao na licitaciji za objekat stare fabrike nameštaja „20. juli“ na robnoj pijaci u Smederevskoj Palanci. Nije, zato što, po svoj prilici, licitacije nije ni bilo! Fingirana je…

Šetač i grobar Smederevske Palanke Radoslav Milojičić Kena, kažu svedoci, prvo je preko skupštine odradio da se ovaj prostor dodeli Mikulji, a onda je naredio tadašnjem vd direktoru Mikulje da se sklopi ugovor bez objavljivanja oglasa. Posle su „ubili“ i Mikulju. Dokumentacija se nalazi u Smederevu i uskoro će biti objavljena.
Zvonko, uz pomoć Kene, zakupio je ovaj objekat na 99 godina za 1.180.000,00 dinara (zajedno sa 18% PDV). Opština Smederevska Palanka od ovog „posla“ dva pajtosa, mesečno prihoduje 993,27 dinara sa sve PDV-om.
Stojković, koji se ovih dana bacio i u posao snimanja svadbi, krštenja, cirkuskih predstava i ostalih skupova, ima ozbiljan problem sa ovim objektom. Njegova firma u Smederevskoj Palanci opet je gradila više od dozvoljenog, pa je nadležno odeljenje Opštinske uprave odbilo zahtev „Palanka Promet“ za izmenu pravnosnažnog rešenja o građevinskoj dozvoli.
Podnosilac zahteva „Palanka Promet“, za izmenu postojeće građevinske dozvole zbog odstupanja u gabaritu objekta nema odgovarajuće pravo na datoj katastarskoj parceli, jer je ugovorom o zakupu zakupio deo navedene parcele u površini od 168,33m2,a povećanjem gabarita objekta zauzeo je površinu od 252,82m2, bez dokaza o pravu na istu.
A i radnici ga tuže za mobing.
Nastaviće se…

Izvor: epodunavlje.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/epodunavlje-da-li-je-moguce-ma-ne-bi-to-kenin-zvonko/