ФК ЈАСЕНИЦА 2017 ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ, ПРОЗИВЦИ ПРИСУСТВОВАЛО 17 ПРВОТИМАЦА

Јасеница 2017 из Смедеревске Паланке, члан Подунавске окружне лиге, која је први део такмичења завршила на врху табеле са истим бројем бодова као и Црвена звезда из Суводола, овог викенда је почела припреме за наставак првенства.

Играчима се обратио Ненад Ђерић тренер екипе, који је изложио план припрема, а потом се кренуло на лагано трчање. Око 14,часова у Смедеревској Паланци темература је била +17, а и толико Јасенициних првотимаца се загревало. Јасеница је у односу на јесењи део првенства јача тренутно за тројицу играча. Из Младог борца( Велико Орашје ) пристигли су, Бојан Илић и Марио Дидановић, Вукан Радојевић голман, који је баранио за Шведски четворолигаш Содертаље. Још се врше преговори и највероватније долази још један искусан играч.

Ђерићу у раду помаже Бојан Ђорђевић, на првој прозивци су били и Стефан Прокић генерални секретар и Милан Грујић координатор млађих селекција. До почетка другог дела првенства екипа ће да игра и пријатељске утакмице, за сада су заказани термини, 16. фебруар Рудар из Костолца, 23. фебруар са Космајом из Раље, 29. фебруар Морава из Велике Плане.

Фотографија: Прво трчање Јасенице 2017, на челу колоне повратници у клуб Бојан Илић и
Марио Дидановић.
Снимио: Н.Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/fk-jasenica-2017-pocela-pripreme-prozivci-prisustvovalo-17-prvotimaca/