ФК КОЛОНИЈА 11421 ПОБЕДНИК ТУРНИРА У МЛАДЕНОВЦУ

Док је трајао распуст у Младеновцу је организован чувени турнир у фудбалу „Љубомир Ивановић Геџа“ од 2003. до 2010. годишта.

Питали смо Ивана Тасића какви су утисци након турнира.
Фк Kолонија 11421 је узела учешће на турниру са генерацијом 2007/08 где смо сигурно били најмлађа екипа. Турнир се одржавао у спортском центру Младеновац и током играња утакмица по групама, где нисмо баш најбоље стартовали јер деца нису навикла да играју на паркету.
У групи смо имали три нерешене и једну добијену утакмицу тако да са 6 бодова ништа није зависило од нас него од задње утакмице у групи где је нерешен резултат водио нас у полуфинале.  Kако се каже да срећа прати храбре, Фк Kолонија 11421 је ушла у полуфинале и у суботу 17. фебруара играли смо против чврсте екипе Фк Kарађорђе из Тополе коју смо победили 2:1 и заказали финале са нашим добрим пријатељима Академијом фудбала Дуљај из Тополе.
Финале се играло у недељу 18. фебруара пред већом публиком што је и нормално јер се игра финале турнира. Утакмица је била отворена са доста шанси и на једној и на другој страни, али Фк Kолонија 11421 била је боља и победила је са 1:0 из слободног ударца,  гол је постигао Филип Дончић.
Организатори турнира су поред пехара поделили и појединачне награде тако да за најбољег голмана проглашен Немања Марјановић, а за најбољег
играча турнира Филип Дончић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/fk-kolonija-11421-pobednik-turnira-u-mladenovcu/