(ФОТО) ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА МАЛУ АНАСТАСИЈУ 27. ЈУНА У ПАЛАНЦИ

Хуманитарни концерт који је организован за прикупљање средстава за помоћ при лечењу наше суграђанке Анастасије, а који је требао да се одржи прошлог четвртка у центру града, отказан је због лошег времена и кише.

Организатори су тада рекли да се концерт одлаже за седам дана тј, за четвртак 27. јун, што овом приликом и потврђују. Концерт ће почети од 19.30 на истом месту где је и први пут био постављен.

Анастасија Стојановић има 9 година и болује од ретке болести крви, апластичне анемије и ускоро ће јој бити урађена трансплатација коштане сржи.

Новчана средства за помоћ породици мале Анастасије можете уплатити на жиро рачун:

Отац: Зоран Стојановић Руска 2 Смедеревска Паланка 061 134 59 53

Жиро рачун за помоћ: 160-0300100162745-45 Банка Интеса

Од како је портал Паланка данас на иницијативу пријатеља породице Стојановић покренуо акцију помоћи Анстасији 11. јуна, све се одвијало невероватном брзином тако да  су се у ову хуманитарну акцију за кратко време укључили многи наши суграђани, као и предузећа, школе, кафићи, државне установе,  културно уметничка друштва, спортисти и многи други.

Kутије за помоћ постављене су на више локација у граду.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/foto-humanitarni-koncert-za-malu-anastasiju-27-juna-u-palanci/