(ФОТО) МАЛОЛЕТНИЦИ „ПАЛИ“ ПРИ ПОКУШАЈУ ПЉАЧКЕ АПОТЕКЕ У ПАЛАНЦИ

Како је незванично сазнао портал Паланка данас у раним јутарњим часовима обијена је апотека „Паланка лек“ која се налази у тржном центру код ОБ „Стефан Високи“. Провалници су разбили излог који гравитира према болничком парку и туда су ушли у апотеку. У питању су малолетници, колико их је било нисмо сазнали, међутим апотека је обезбеђена алармом повезаним са обезбеђењем тако да је полиција стигла убрзо на лице места где је затекла провалнике.

Они су покушали бекство кроз просторије синдиката здравства  „Независност“, који је на горњем спрату подељен вратима са магацином апотеке. У бекству су нагурали сто и орман на врата као би успорили полицију која је кренула за њима али нису успели да отворе врата просторија синдиката „Независност“ у приземљу и да на тај начин побегну, већ су ту на степеништу похапшени.

Десно је излог који су разбили и кроз који су ушли провалници.

Магацин апотеке на спрату.

Просторије синдиката Независност куда су покушали бекство, на поду су трагови крви од провалника који се повредио при покушају бекстав.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/foto-maloletnici-pali-pri-pokusaju-pljacke-apoteke-u-palanci/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Нина on 15/02/2018 at 06:13

  Хоће ли неко да објасни болеснићу потребу оправдавања оваквих појава. Полиција на лици места похватала изгреднике … и шта је требало, да им скува кафу?! ЕЈ БРЕ, ЉУДИ, ОНИ СУ ОБИЛИ АПОТЕКУ!!! Наравно да не сме да се злоупотребе овлашћења, али оправдања за лопове нема.

   • Danijela on 15/02/2018 at 10:16

   Sta, sad ako su policajci oni moze da biju koga hoce Sud postoji sa lopove a ne policija da se iživljavaju nad maloletnicima…

  • Aleksandar on 14/02/2018 at 19:31

  Tako milicijo! Da im više ne padne na pamet! Stati na put kriminalu u korenu!

  • Lale on 14/02/2018 at 19:28

  Au pravopis bas dobar.Sad mi malo jasnije ko ih vaspitava.

  • Milica on 14/02/2018 at 13:39

  Zasto Lazete, Kada ste Decake Sutirali Gazali Nogama U Glavu, i Udarili Kundakom Pistolja u Glavu, Majmuni Jedni!!!, i U Supu Ste ih bili….

   • Danijela on 14/02/2018 at 15:33

   Jeste, Tako radi Palanacka Policija, Razgovarala sam ja sa Deckaom, Oni su ih Uhvatili na licu mesta i Prebili ih, Kada su ih odveli u stanici Smederevske Palanke Celu noc su ih Bili, Maloletnici su Zahtevali Da pozovu roditelje oni nisu hteli da im pozovu i zahtevali su da zovu advokata oni nisu, i jos su rekli a vi znate vasa prava i jos vise ih tukli, i tek ujutru su pozvali socijalnu radnicu i advokata, Socijalna radnica je videla da Imaju modrice, i krv iz nosa, i Jedan od Sluzbenika Policijske Uprave Smederevske Palanke Kada je Socijalna radnica pitala Sta Je decaku Na Licu, Sluzbenik je rekao Malo smo ga mi usput, A ona je Odgovorila Mozda nisam trebala da cujem to, Ali nmvz vi znate kako to ide…. Znaci Strasnoo, Sta radi To policija Izivljava se nad maloletnicima, Eto kako radi Policija U Srbijiii !!!!

  • Milica on 14/02/2018 at 13:38

  Zasto Lazete, Kada ste Decake Sutirali Gazali Nogama U Glavu, i Udarili Kundakom Pistolja u Glavu, Majmuni Jedni!!!, i U Supu Ste I bili….

Komentari su onemogućeni.