ГРАЂАНИ И ДАЉЕ НЕСАВЕСНО БАЦАЈУ ОТПАД У КОНТЕЈНЕРЕ

Проблем са чистоћом у граду није само у рукама предузећа која чисте и износе смеће, већ је на свима који живе у Паланци и желе да им град изгледа лепо и чисто. Да је велики проблем у грађанима који несавесно одлажу отпад показује нам и ова фотографија коју смо добили од нашег суграђанина и који нам је написао да се овакви случајеви догађају већ месецима уназад.

У питању су контејнери на углу Булевара Краља Петра I и Димитрија Туцовића на Колонији, где током ноћи неко у контејнер побаца гомилу пластике са хаварисаних аутомобила и направи прави хаос. Овде има посла и за инспекцијске службе које би могле да утврде одакле долази овај отпад и да путем казнене политике ставе до знања и осталима да се оваква бахаћења неће толерисати. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/gradjani-i-dalje-nesavesno-bacaju-otpad-u-kontejnere/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Metlajte on 15/08/2018 at 08:38

  Da promeni SNS narod za neki bolji? Za migrante? Umesto da se kuka na narod, metle u šake i sredite, napokon, grad da liči na nešto. Prasincinu na stazi do bazena uz kasarnu nije nabacio narod. Kad ste počistiti? Sram bilo lošu vlast! Tačka.

   • Darko on 15/08/2018 at 23:08

   Koliko se samo SNS imao akcija ciscenja parkova i narod ponovo baca smece. Razmisli pre nego sto napises…

  • Sale on 15/08/2018 at 08:29

  nesavesni gradjanin je bacio djubre u kontejner, ne pored kontejnera, ne komsiji pod prozor, ne u Jasenicu, Kubrsnicu ili jezero, ne negde pored puta. Da li je on bas toliko nesavestan ili?

   • Nikola on 16/08/2018 at 15:02

   Nesavesni gradjanin se svesno otarasio svog djubreta na najlaksi nacin. To znaci da svi mi mozemo ovako da odbacujemo stvari, recimo sutra iznesem iz kuce krevet, sporet i tri plakara i sve to strpam u kontejnere a vi ostali bacite gde hocete svoje djubre.

Komentari su onemogućeni.