ГРАЂАНИ НЕЗАДОВОЉНИ ЧИСТОЋОМ И ГРОБЉЕМ

djubre1Од нашег редовног читаоца Ивана Селишника,добили смо мејл и фотографије којима указује на лош рад у изношењу смећа и одржавање гробља. 

groblje1„У недељу, 30.10.2016 око 11:00 часова,издвојио сам дан да попалим свеће на староме гробљу у См.Паланци својој упокојеној фамилији,пријатељима и познаницима које сам познавао а који данас више нису међу живима…Верујете да таку небригу, нерад,запуштеност нисам нигде видео…Нисам чак имао ни отпатке где да бацим јер нема ко да испразни контејнере….Као што можете да видите,нема ко ни да уређује и одржава парцеле као и околину и поред тога што лепе новце узимају од грађана См.Паланке…Данас човек не сме ни да умре ако нема новца за основне ствари…Ми као појединци и друштво морамо да подигнемо свој глас разума и да једном заведемо ред у свим сегментима друштва….“djubre2groblje2

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/gradjani-nezadovoljni-cistocom-i-grobljem/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Vesna on 01/11/2016 at 10:25

  Ne placati smece ovim neradnicima I neodgovornim licima,A racune redovno salju,kao I opomene.Sramota…

  • Maki on 01/11/2016 at 08:10

  Zašto ih branite?
  Onolika količina đubreta sigurno nije nastala tokom subote i nedeljnog prepodneva! Đubre se neredovno odnosi i to je činjenica!!! U Kusatku već treću nedelju ne odnose smeće, pored kontejnera je 30 vreća, samo što nije krenula neka zaraza.
  Pitam se da li će se neki odbornik u SO setiti da postavi pitanje kako dotična firma ispunjava obaveze koje je preuzela potpisivanjem ugovora!

  • Cirkus on 31/10/2016 at 20:06

  Komentar je do nekle na mestu, samo da uzmemo u obzir da je u pitanju nedelja (drugi ne radni dan) pa djubre pored kontejnera koje „čisti“ gradjani tu bacaju i to samoinicijativno i bez organizovanja. Kad već kritikujemo, neka bude pravedno.

  • Carica on 31/10/2016 at 10:27

  Slažem se u potpunosti sa vašim stavom, samo što niko ne kreće prvi da podigne taj glas protesta koji bi prihvatili ostali sugrađani.

   • FOTOGRAF on 31/10/2016 at 20:41

   U nedelju je baš bio lep dan, a i dan kad se ništa ne radi.Baš se na šetali,očigledno sa namerom da kritikujete, jer fotografisa li ste od grdske bolnice do groblja. „Zaludan pop i goveda krsti.“ Kaže stara izreka.

    • Aleksandar on 01/11/2016 at 13:36

    Kakav nebulozan komentar. Vama se ove gomile smeca dopadaju?

     • Cirkus on 01/11/2016 at 23:07

     Ne svidja se ni meni gomila smeća pored kontejnera, samo moraju svi da priznaju da ih tu nisu pstavili radnici nego „savesni“ gradjani, bitno da oni iznesu iz kuće i nije bitno što ga nisu odložili van kontejnera. Svi znamo za svoja prava ali ne i obaveze. Ma ne pada ništa sa neba, moramo i mi gradjani da povedemo računa bar malo.

      • Aleksandar on 02/11/2016 at 08:24

      Ko to brani gradjanima. Problem je sa nevaspitanjem i nekulturom. Da bi promenili Palanku moramo promeniti sebe.

Komentari su onemogućeni.