ХАПШЕЊА У СМЕДЕРЕВУ И ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција претходних дана ухапсили су 53 особа осумњичених за кривична дела из области општег криминала, док су кривичне пријаве у редовном поступку поднете против још 28 особа. Међу ухапшенима су и лица из Смедерева и Велике Плане.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н. Ч. (1977) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело лажно представљање.

Он је осумњичен да се на паркиралишту Тврђава у Смедереву двојици оштећених лажно представио као саобраћајни инспектор, рекао им да су се погрешно паркирали и да су већ фотографисани, те да треба да му плате 2.500 динара како би наредио да се униште фотографије.

Потом је наводно телефоном наводно позвао  колегу, коме је рекао да поцепа фотографије извршеног прекршаја и од оштећених, како се сумња, узео 2.500 динара.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилашту у Смедереву.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су С. Д. (1980) због извршених кривичних дела изазивање опште опасности и уништење и оштећење туђих ствари.

Он је осумњичен да је 22. новембра 2018. године покушао да ступи у контакт са мушкарцем који му дугује 200 динара, а који нема стално место боравка већ често борави у теретном вагону   „Железница Србије“.

Пошто истог није нашао, како се сумња, из револта је изазвао пожар у којем је вагон изгорео у потпуности, а у пожару је причињена матерјална штета у износу од 246.250 динара, за колико су оштећене „Железнице Србије“.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Великој Плани.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н. О. (1989) због постојања основа сумње да је извршио два кривична дела полно узнемиравање.

Он је осумњичен да је као запослени у једном трговинском објекту прибавио број мобилног телефона оштећене, коју је потом позивао видео позивом и показивао јој интимне делове тела.

Такође, сумња се и да је потом као запослени у једном предузећу приликом испоруке пакета упознао оштећену, прибавио њен број мобилног и такође јој упутио видео позив са ласцивним садржајем.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Великој Плани.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/hapsenja-u-smederevu-i-velikoj-plani/

1 comment

    • Denis on 29/11/2018 at 07:56

    Sto ne kazete da je taj Sasa D., izazvao vise pozara u Plani, i sto ne ispitate njegove veze sa siptarskom mafijom.Unistio je kucu mojih rodjaka koji su mu samo dobro cinili, davali novac, hranu, ogrev, odecu., kad je njegova porodica pobegla sa Kosova oni su im svima pomogli da odpicnu novi zivot. Tako im se lepo zahvalio za sve tako sto je napravio pozar i unistio njihovu imovinu.Njega treba po kratkom postupku!!!

Komentari su onemogućeni.