ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ПЕТКОВИЋ ИЗ ЦЕРОВЦА

Наша суграђанка Рената Радовановић је позната свима по свом хуманитарном раду и великој вољи да помогне свима којима је то најпотребније. У више наврата је покретала хуманитарне акције које су уродиле плодом и на прави начин помогле онима којима је то најпотребније.

Портал Паланка данас је увек подржавао хуманитарне акције па Вам и овог пута упућујемо апел за помоћ породици Петковић из Церовца, а ево шта је Рената написала на свом ФБ профилу о овој породици.

Данас сам упознала петнаестогодишњу девојцицу Јовану којој је потребна наша помоћ. Плавоока крха девојчица као најбољи ђак брине о старијој оболелој сестри Невени која је приликом рођења задобила озбиљну повреду главе и о оцу који са тромбом ради у надницу за ситан новац. Да би спремила храну мора отићи на оближњи бунар по воду, затим заложити стари смедеревац .

Иако оскудно живе девојчице моле да некако добију струју без које живе више од две година.Стога молим наше суграђане да некако помогнемо да ова деца имају нормално детињство. Дуг у елекроморави са све тужбом је био огроман али су нам изашли у сусрет и за нов прикључак им треба око 80 000 динара плус исто толико судске тужбе и трошкови које могу платити на рате и ту ће им помоћи надлежне службе.

Помогните ми да подржимо ову акцију због ове деце јер нико не заслужује тако да живи. Отворен је наменски жиро рачун за породицу Петковић из Церовца. За све информације можете контактирати мене или тетку Славицу од девојчица 065 56 921 89.

Жиро рачун Јована Петковић 170 001055657000046 уникредит банка. У прилог шаљем слике, децу нисам сликала ипак су то осетљиве године..хвала вам свима унапред❤

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/hitno-potrebna-pomoc-porodici-petkovic-iz-cerovca/