ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА БАДЊИ ДАН ЗА ЈОВАНУ ИЗ ЦЕРОВЦА

Наша суграђанка, Јована Пековић, ученица Средње машинске школе „Гоша“ живи у веома тешким условим. Јована је одличан ђак, вредна и лепо васпитана девојчица.

Живи у Церовцу са оцем и сестром који су лошег здравственог стања. Отац нема никаквих примања, чак ни новчану социјалну помоћ. Јована нема могућности да себи приушти гардеробу, патике и све оно што њени вршњаци желе. Често нема ни за доручак. За аутобуску карту, да би се превезла до школе, локална самоуправа, сходно својим могућностима, издваја средства , али за остало нема.

Крајем августа одржана је акција како би се Јовани и њеној сестри прикључила струја у кући, како ову зиму не би дочекали у мраку. Акција је успешно спроведена на иницијативу Ренате Радовановић, која је позната по свом хуманитарном раду, као и уз свесрдну медијску помоћ портала Паланка данас.

Наш портал и овај пут подржава акцију коју је покренупа Кафе посластичарница Cake time, како бисмо прикупили новчана средства и помогли Јовани да превазиђе тешке тренутке. Желимо да јој на Божић вратимо осмех на лице.

Акција прикупљања новчане помоћи за Јовану биће у понедељак, на Бадњи дан, у Кафе посластичарници Cake time, Трг Хероја 34, прекопута Максија од 11 до 15 часова. У том периоду биће одржано дружење и фотографисање са Деда Мразом које се неће наплаћивати већ ће свако оставити прилог колико је у могућности а фотографије ће добити путем мејла или вибера. 

Позивамо људе добре воље, који су у могућности да помогну Јовани, да се одазову нашем позиву. Вратимо осмех на лице Јовани.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/humanitarna-akcija-na-badnji-dan-za-jovanu-iz-cerovca/