ИПАК ЋЕ БИТИ НОВОГОДИШЊЕ РАСВЕТЕ У ПАЛАНАЧКОЈ ГЛАВНОЈ УЛИЦИ

Јутрос смо затекли предузеће Инсталелектро како поставља новогодишње лампионе на уличне светиљке у пешачкој зони у центру града. Лампе су купљене захваљујући донаторима а то је потврдио Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.

„Поштовани суграђани,
Захваљујући Паланчанима који су великодушно донирали средства, ми данас постављамо Новогодишњу расвету.
Од сакупљеног новца(450 000 дин), купљена је расвета са гаранцијом од 5 година која ће остати општини и која ће се користити и наредних година.
Овом приликом бих се посебно захвалио предузећима „ДМ инвест“ и „Нискоградња“, кафеу „Трг“, фаст фоод-у „Лолек“, штампарији „Графос“, „Срђан колор“, „Kафица“ кафеу, мењачници „Трезор“, агенцији „Маx секјурити“ и свима који који су дали допринос да нашој деци обезбедимо макар мало празничног духа на улицама града.
Завршетак радова се очекује у понедељак по подне, када ћемо свечано Новогодишњу расвету пустити у рад и поставити јелку код „Интеса“ банке. У току недеље, биће одржана и дечија приредба о чијем времену одржавања ћемо вас накнадно обавестити, а овим путем вас позивамо да присуствујете.
Хвала пуно свима!“

Мишљења Паланчана су, као и обично, подељена. Неки би волели да и град на Јасеници сија попут Београда, док други сматрају да новац грађана не треба расипати на украсе, већ на нешто паметније.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/ipak-ce-biti-novogodisnje-rasvete-u-palanackoj-glavnoj-ulici/