ИСПОРУЧЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОЛИЧИНА ЧЕПОВА У АКЦИЈИ „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП“

azanja-cepУченици ОШ „Радомир Лазић“ из Азање су активни учесници у акцији „Чеп за хендикеп“, па су тако успели да прикупе још пет џакова чепова, које су отпремили на праву адресу а са акцијом су наставили и даље.

Удружење параплегичара и квадриплегичара Баната је акцију под називом „Чеп за хендикеп“ покренуло пре више од три године са циљем да покаже да се хуманост може испољити без и једног донираног динара.  

Акција подразумева прикупљање свих врста пластичних чепова, који се рециклирају као тврда пластика, како би се средствима прикупљеним рециклажом обезбедила набавка инвалидских колица, ходалица, штака, али и других помагала која људима ускраћеним за слободно и несметано кретање у великој мери олакшавају живот.

Чеп за хендикеп не само да доприноси активнијем животу особа са инвалидитетом, већ и промовише рециклажу и подиже еколошку свест у нашој земљи. Прикупљањем чепова се баве све школе у нашој општини као и здравствене и општинске установе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/isporucena-jos-jedna-kolicina-cepova-u-akciji-cep-za-hendikep/