«

»

мар 20 2017

Štampati ovo Чланак

ИЗГОРЕО СТАН У УЛИЦИ ВЕЉКА ВЛАХОВИЋА

У улици Вељка Влаховића у поподневним часовима избио је пожар у згради. Стан на првом спрату је потпуно изгорео. У тренутку пожара у стану није било никога а како сазнајемо у стану живи мајка са двоје деце.

Командир ВСЈ Ивица Рашић нам је потврдио да су дојаву добили око 16.30 часова и да су они у веома кратком времену дошли на лице места и локализовали пожар. Проблем је био тај што је ватра већ узела маха и густ дим је угрожавао станаре на вишим спратовима који су такође евакуисани.

Узроци пожара за сада нису познати а на лицу места су инспектори који ће обавити увиђај. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/izgoreo-stan-u-ulici-veljka-vlahovica/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Sss

  Rasic ne govori istinu! Slucajno sam se zatekao u toj ulici i video da su svi stanari sa visih spratova bili ,sve vreme, na svojim terasama jer nisu mogli da izadju iz stanova zbog gustog dima na stepenistu a to znaci da nisu bili evakuisani!!! To je videlo nekoliko desetina posmatraca ispred zgrade! Komentari ljudi ispred zgrade su bili da se Palanci crno pise , u buducnosti, sa ovako neorganizovanom vatrogasnom jedinicom!

  1. Cirkus

   Ti si patološki lažov! Lupaš gluposti pa ostaneš živ.

   1. Sss

    Bolje bi ti bilo da radis nesto nago sto sedis kod kuce po ceo dan i lupas ko lonče niz stepenice! Dobices nadimak „Lonče“! Ko je bio na licu mesta video je stvarnu situaciju.

    1. Sss

     Ako vec nemas nadimak „Lonče“?

Komentari su onemogućeni.