ИЗГОРЕО СТАН У УЛИЦИ ВЕЉКА ВЛАХОВИЋА

У улици Вељка Влаховића у поподневним часовима избио је пожар у згради. Стан на првом спрату је потпуно изгорео. У тренутку пожара у стану није било никога а како сазнајемо у стану живи мајка са двоје деце.

Командир ВСЈ Ивица Рашић нам је потврдио да су дојаву добили око 16.30 часова и да су они у веома кратком времену дошли на лице места и локализовали пожар. Проблем је био тај што је ватра већ узела маха и густ дим је угрожавао станаре на вишим спратовима који су такође евакуисани.

Узроци пожара за сада нису познати а на лицу места су инспектори који ће обавити увиђај. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/izgoreo-stan-u-ulici-veljka-vlahovica/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sss on 20/03/2017 at 21:04

  Rasic ne govori istinu! Slucajno sam se zatekao u toj ulici i video da su svi stanari sa visih spratova bili ,sve vreme, na svojim terasama jer nisu mogli da izadju iz stanova zbog gustog dima na stepenistu a to znaci da nisu bili evakuisani!!! To je videlo nekoliko desetina posmatraca ispred zgrade! Komentari ljudi ispred zgrade su bili da se Palanci crno pise , u buducnosti, sa ovako neorganizovanom vatrogasnom jedinicom!

   • Cirkus on 21/03/2017 at 14:27

   Ti si patološki lažov! Lupaš gluposti pa ostaneš živ.

    • Sss on 22/03/2017 at 09:50

    Bolje bi ti bilo da radis nesto nago sto sedis kod kuce po ceo dan i lupas ko lonče niz stepenice! Dobices nadimak „Lonče“! Ko je bio na licu mesta video je stvarnu situaciju.

     • Sss on 22/03/2017 at 15:37

     Ako vec nemas nadimak „Lonče“?

Komentari su onemogućeni.