ИЗРАЧУНАЈТЕ СВОЈ ГОДИШЊИ БРОЈ И САЗНАЈТЕ ШТА ВАС ЧЕКА У 2018 ГОДИНИ

Уколико бисте волели да сазнате шта вам све доноси 2018. година треба само да сазнате који је ваш лични број. То ћете учинити тако што ћете сабрати прва четири броја вашег датума рођења, а потом и текућу годину.

Пример: Ако сте рођени 11. априла, сабирате датум и месец вашег рођења са текућом годином – 1+1+0+4+2+0+1+8=17

Уколико сте добили двоцифрен број само саберите та два броја да добијете једноцифрен – 1+7=8

Број који сте добили може да вам помогне око животних одлука у овој години.

ГОДИШЊИ БРОЈ 1

Ове године очекују вас велике промене и нове животне прилике и зато не смете да одуговлачите с одлукама. Осетићете прилив нове и снажне позитивне енергије и нових идеја које морате да распоредите на читаву годину. Такође, ово је година у којој своје потребе треба да ставите на прво место. Било да се ради о малим физичким променама или пак оним значајнијим – попут бриге о свом телу, школовању или промени радног места, ово раздобље искључиво је посвећена вама.

ГОДИШЊИ БРОЈ 2

Број два се односи на стабилизацију онога што сте до сада постигли у животу. Ова година креће се споро и може вам се чинити како се ништа значајно није догодило. Али, нека вас помањкање акције не завара јер иза кулиса догађају се мале, али велике промене, пише Задовољна. Управо због тога, стрпљење је најважнија особина коју морате да изградите у овој години.

У овом раздобљу на првом су месту љубав, однос с особама до којих вам је стало и ваши искрени осећаји. Особе које су у вези у овој ће години сазнати је ли то заиста оно право, а слободни би могли да упознају неког посебног или пак неколико нових особа с којима ће покренути моћну и трајну пријатељску везу.

ГОДИШЊИ БРОЈ 3

Ова година вам може бити пуно енергичнија и динамичнија. У овој години на видело излазе све ствари које сте остварили у првој години, односно све промене и одлуке које сте посветили себи. С обзиром на то како ће се у вашем животу догађати свашта, важно је да уложите мало више труда и порадите на планирању, дисциплини и концентрацији.

У овој години требало би више времена да проводите у друштву. Повежите се са старим пријатељима и порадите на новим познанствима, а за узврат вас очекује пуно позитивне енергије, весеља и забаве. Ако уживате у плесу, кувању, шивењу, слушању музике или гледању филмова, све то добро ‘подебљајте’!

ГОДИШЊИ БРОЈ 4

Ова година посвећена је свему ономе што је потребно да би ваш живот постао бољи и квалитетнији. Управо због тога, организација и планирање је врло важан фактор због којег ће се ваш живот покренути и кренути на боље. То може укључивати бригу о вашем здрављу и телу, неки облик штедње, промене у вашем дому, решавање дугова из прошлости, школовање или неки други облик надограђивања свог потенцијала.

Овакве одлуке у овој години дугорочно ће вам се итекако исплатити и двоструко вратити. Идућих 12 месеци резервишите и за планирање будућности. Поставите себи јасне циљеве, разговарајте с партнером или послодавцем.

ГОДИШЊИ БРОЈ 5

За вама су велике промене, планови и тежак посао, ова година вам доноси очекиване и неочекиване промене које ће се појавити у разним облицима. Код неких ће то значити пресељење, нови посао или љубавну везу, док ће други то доживети кроз промену размишљања и ставова или животног стила.

Било како било, отвориће вам се бројне нове могућности и зато се одмакните од старих рутина и испробајте нешто ново и другачије, ма колико вам се мало и незначајно чинило. У овој години привући ће вас и ситни пороци попут претеривања у храни, пићу, страсти, изласцима или трошењу новца и зато је важно да будете умерени.

ГОДИШЊИ БРОЈ 6

Ову годину обележиће несебичност па је важно да је посветите другима и истакнете одговорност. Ваше раме за плакање понудите драгим особама и покушајте бити приступачнији и отворенији за помоћ. Иако ће вам понекад бити напорно, сетите се како ово раздобље неће трајати вечно, а резултати ваше несебичности и пожртвовности испуниће вас више него што мислите.

Ова година је у знаку љубави и иде у корист слободнима који се врло лако могу заљубити и започети нову везу, док они који су већ у њој могу очекивати велики корак напред. С друге стране, лоше и ‘климаве’ везе ће доћи до краја, док ће оне које скривају нерешене проблеме коначно разрешити несугласице.

ГОДИШЊИ БРОЈ 7

Ова година посвећена је искључиво вама. У овом раздобљу врло је важно да направите анализу себе, да бисте схватили ко сте, шта заиста желите, шта вам смета и за чиме жудите. Ово раздобље не тежи за пословним успесима већ је важно да застанете, направите корак уназад и размислите о свему што сте до сада направили и што желите да урадите.

У овом периоду било би добро да покушате да радите на својим потенцијалима. Упишите слободну активност о којој размишљате већ неко време или пак крените на неки курс или усавршавање. Шта год то било, важно је да вас испуњава и весели.

ГОДИШЊИ БРОЈ 8

Ова година је у знаку посла, каријере, финансија и правних ствари. За неке то могу бити нове пословне прилике или напредак на постојећем радном месту, док ће је други осетити у облику пораста трошкова и смањеног финансијског прилива.

Живот какав сте водили до сада и све оно што сте уложили у себе у овој ће се години показати и исплатити. Но исто тако, будите опрезни око доношења великих финансијских одлука јер вам се велики, а брзоплети планови могу ‘обити о главу’. Добро размислите шта желите од живота и тек онда крените у реализацију својих жеља.

ГОДИШЊИ БРОЈ 9

Ово година фокусирана је на завршетак свега онога што сте до сада планирали и постигли и припрему за нови почетак. Најважнији део ове животне трансформације је да оставите иза себе све што вам више ништа не значи у животу, било да се ради о послу, пријатељству, вези, месту у којем живите или пак вашем понашању.

Било како било, ова година је идеална за ‘чишћење’ живота, а све то ће вам помоћи да кренете напред и да се окренете према бољим стварима у животу. Иако 9. година представља завршетак, она је истовремено и симбол поновног рођења и компензације и зато је врло важно да током следећих 12 месеци активирате све на чему сте радили до сада. Очекујте најбоље и најбоље ћете и добити.

АЛО

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/izracunajte-svoj-godisnji-broj-i-saznajte-sta-vas-ceka-u-2018-godini/