ИЗВЕСНА СМЕНА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ СМЕДЕРЕВА ДР ЈАСНЕ АВРАМОВИЋ

Градоначелница Смедерева Др Јасна Аврамовић биће смењена са функције на наредном заседању Скупштине града, сазнаје Супер ТВ Смедерево од извора у градском одбору Српске напредне странке.

Уместо привремене управе и ванредних избора у граду, до смене ће доћи тако што ће одборничка група СНС-а предложити смену Аврамовићеве, и уместо ње на место градоначелника изабрати Дејана Стошића, одборника у градском парламенту.

Смедеревски привредник Дејан Стошић, одборник СНС-а у Скупштини града, биће предложен за новог градоначелника, а према последњим информацијама он је и прихватио кандидатуру.

Извесно је да садашња градоначелница Др Јасна Аврамовић неће поднети оставку. Она инсистира да буде смењена на основу изјашњавања скупштинске већине.

Одборничка група СНС припрема иницијативу за смену Аврамовићеве, у складу са Статутом, иако су је прошле године реизабрали на највишу градску функцију.

Др Јасна Аврамовић потврдила је да јој кадрови у СНС спремају смену, па је организовала прославу годишњице оснивања Покрета за Смедерево, који ју је и довео на власт.

Иначе, њој је пропао и последњи покушај да пре три дана на партијском састанку покрене иницијативу за смену партијских руководилаца који стоје иза захтева за њеном сменом.

Извор:Супер ТВ Смедерево

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/izvesna-smena-gradonacelnice-smedereva-jasne-avramovic/