ЈАСЕНИЦА 2017 И МЛАДЕНОВАЦ ИГРАЈУ ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ НА СТАДИОНУ У ПАЛАНЦИ 28. АВГУСТА

За среду 28. август на стадиону „Непокорена младост“ у Смедеревској Паланци, заказан је пријатељски сусрет. Састају се комшије, домаћа Јасеница 2017 члан Подунавске окружне лиге и Младеновац који се од ове јесни такмичи у Српској лиги Београд.

Домаћин је у окружној лиги имао стопроцентни учинак, одигране су две утакмице, минимално су
савладали у Старом Селу Обилић 1:0 а протеклог викенда на свом терну поразили Црвену
звезду из Суводола са 4:1. Младеновчани су лоше стартовали, на гостовању са Степојевац вагом играли 0:0 а у суботу на свом терну од ТЕК Слоге из Великих Црљена били поражени са 1:0.

У наредном колу Јасеница у недељу гостује екипи Бресја, која није освојила ни један бод, Младеновац у суботу од 10. часова састаје се у Земуну са Телеоптиком. Партизанова филијала имала је половичан учинак, на свом терну остварили су минималу победу у сусрету са Јединством из Сурчина, а прошле суботе су на гостовању у Борчи били поражени са 2:1.

Овај сусрет на одличном терену у Смедеревској Паланци има циљ, да оба тренера, Ненад Ђерић из Јасенице и Милош Вишњић из Младеновца, да што боље припреме своје екипе за предстојеће утакмице.

Сурет је заказан за 17.часова.

Н.Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jasnica-2017-i-mladenovac-igraju-prijateljski-mec-na-stadionu-u-palanci-28-avgusta/