ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА И НСЗ ЗА 2019. ГОДИНЕ

У циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања, предвиђених Локалним акционим планом запошљавања општине Велика Плана за 2019. годину и закљученог Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма и мера активне политике запошљавања за 2019. годину, општина Велика Плана и Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево расписали су јавне позиве и конкурсе за текућу годину.
Расписани су Јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање , Јавни позив послодавцима за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима и Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица у 2019.години.
Јавни позиви општине Велика Плана и Националне службе за запошљавање објављени су на сајту општине Велика Плана и Националне службе за запошљавање www.nsz.gov.rs и биће објављени у публикацији „Послови“ од 05.jуна ове године.
Информације о новим јавним позивима заинтересовани могу добити у НСЗ Филијале
Смедерево или на телефоне 633-033 ,633-028, 633-013,633-035.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/javni-pozivi-i-konkursi-opstine-velika-plana-i-nsz-za-2019-godine/