ЈОШ ДВЕ НАГРАДЕ НА КРАЈУ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Успешно је завршен Читалачки маратон и ове године. Ученици су читали и анализирали одабране романе кроз бројне радионице. Читање додатне литературе, развијање креативности и критичког мишљења само су неки од циљева овог маратона. Гласањем за најбољи роман чланови Читалачког клуба су истовремено учествовали и у наградној игри. Ученица  ОШ „Олга Милошевић“ Мијана Аџић је била срећне руке. Од 9500 чланова Читалачког клуба из Целе Србије, Мијана је добила посебну награду која ће јој, сигурни смо, учинити читање још дражим. Школа се захваљује Мијани, као и осталим члановима Читалачког клуба на пожртвоватности, ажурности и активним учешћима у радионицама.

На ликовном конкурсу „Свет из моје маште“ у органИзацији Турског културног центра „Yunus Emre“, који је подржало Министарство науке и технолошког развоја ученица  ОШ „Олга Милошевић, Ирина Мрђеновић освојила је прву награду. На конкурс је послато преко хиљаду радова, награђено је тринаест и похваљено је сто. Ирина се издвојила својим талентом, тако да је награда отишла у праве руке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/jos-dve-nagrade-na-kraju-skolske-godine-za-ucenike-os-olga-milosevic/