ЈОШ ЈЕДАН НЕМАР НАШИХ ГРАЂАНА

Од нашег сталног читаоца добили смо фотографију гомиле џакова бачених поред контејнера у Француској улици. Очигледно да је неко обавио велико спремање а да се смећа решио по нашем обичају како је најлакше, па макар то било и поред контејнера. 

Још једна ружна слика и очигледно је да без ригорозније контроле инспекцијских служби не можемо очекивати да ће се код грађана пробудити свест о очувању чистоће у граду. Колико год неко чистио и склањао све оно што се баца и просипа по улици, док се не промени нешто у главама грађана не можемо очекивати да нам град буде чист и није реално оптуживати стално комуналне службе да не раде свој посао како треба. Рецимо ова локација је била очишћена почетком јануара, што можете видети на фотографији, али убрзо након тога је почело вађење и растурање смећа око контејнера.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/jos-jedan-nemar-nasih-gradjana/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sacuvaj Boze on 14/08/2017 at 07:13

  Nemar gradjana ili firme sa kojom je grad potpisao ugovor o odnosenju smeca.
  P.S.@Nemar:Zavod samo proglasava odredjenu nepokretnost zasticenom,a na vlasnicima je da istu odrzavaju na Zakonom propisan nacin.Nazalost tako je.

  • Traut on 14/08/2017 at 01:00

  Čija je ovo kuća uopšte? Da li je ikada oglašena za prodaju?

  • Nemar on 13/08/2017 at 21:42

  Mogao bi pww bolje da čisti grad! Nemar je Zavoda za zaštitu spomenika što ova lepa vila propada! Najlepša zgrada u SP uz Delovođinu, koja isto propada!

  • hegel on 13/08/2017 at 19:53

  Šta se desilo sa korpama za plastičnu ambalažu u celom gradu?

Komentari su onemogućeni.