ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“ ОРГАНИЗУЈЕ СТРУЧНУ ОБУКУ ЗА РЕВИЗОРЕ И ПРОВЕРИВАЧЕ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

Јавно предузеће „Путеви Србије“, уз подршку Светске банке, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Агенције за безбедност саобраћаја, организоваће стручну обуку за ревизоре и провераваче безбедности саобраћаја и полагање теста за сертификацију ревизора / проверавача од 21.05. до 19.06.2108. године.

Све детаљне информације о обуци могу се пронаћи на насловној страни Интернет презентације ЈП „Путеви Србије“ www.putevi-srbije.rs или директно на линку http://www.putevi-srbije.rs/images/pdf/2018-05-04-Javno-obavestenje-o-obuci-za-revizore.pdf

Сви заинтересовани кандидати који испуњавају квалификационе услове могу се електронски пријавити на обуку на сајту ЈП ’’Путеви Србије’’ на адреси:http://www.putevi-srbije.rs/index.php/registracija-za-konkurs најкасније до петка 11.05.2018.г. у 15.00 сати.

Број полазника обуке ограничен на 40, коначна листа учесника обуке и сертификације формираће се на основу задовољавања квалификација наведених у електронској пријави, као и резултата улазног теста који ће одабрани кандидатирадити 14.05.2018.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/jp-putevi-srbije-organizuje-strucnu-obuku-za-revizore-i-proverivace-bezbednosti-saobracaja/