„КАКО ПОСЛОВАТИ СА КИНОМ“ ПРИЧА ЗОРАНА БОГДАНОВИЋА, ИНСТИТУТ КОНФУЧИЈЕ И БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА

Паланчанин Зоран Богдановић ће у четвртак 30. маја у Библиотеци града Београду (Кнез Михаилова 56) са почетком од 19 часова одржати занимљиво предавање под називом „Како пословати са Кином“.

Зоран Богдановић је од 1997. године живео и радио у НР Kини и власник је компаније Старлинк Ентерприсе Лимитед која је током година постала синоним експерта у трговини, пружању услуга и консалтингу. За председника Српско кинеског пословног клуба изабран је 2014. године, док је у периоду од 2008. до 2012. био делегат Скупштине дијаспоре и Срба у региону представљајући Kину и остале државе Азије.
Kомпанија чији је власник регистрована је у Хонг Kонгу са представништвом у главном граду Народне Републике Kине, Пекингу. Почевши као мала, породична, трговинска компанија, Старлинк је јако брзо успео да изгради читаву једну мрежу добављача и произвођача из целе Kине, како би се изашло у сусрет потребама многих партнера из читавог света.
Посетивши преко 500 компанија у Kини, Зоран је стекао искуство како пословати са Kином и кинеским компанијама, те ће своју причу о пословању у Kини и са њом испричати 30. маја, у Библиотеци града Београда.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/kako-poslovati-sa-kinom-prica-zorana-bogdanovica-institut-konfucije-i-biblioteka-grada-beograda/