КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЈАВНА УЛАГАЊА ОДОБРИЛА ПРОЈЕКАТ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ПАЛАНАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, објавио је на свом ФБ профилу, да је Kанцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије одобрила пројекат реконструкције ОБ „Стефан Високи“ у Паланци.

„Поштовани суграђани,

Испуњено је још једно од обећања председника Републике Србије Александра Вучића дато нашим грађаним приликом посете 9 марта Смедеревској Паланци. Званично смо добили одобрење да реконструкција Опште болнице “ Стефан Високи“ може да почне.

Kанцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије ОДОБРИЛА ЈЕ пројекат о реконструкцији болнице. Следеће недеље биће потписан уговор , а радови ће почети након спроведене јавне набавке.

Ово ће бити једна од највећих инвестиција која је наша општина икада добила. Укупна вредност радова износиће око три милијарде динара. Ово је један од доказа да наша држава брине о мањим локалним срединама , о њиховом напретку и развоју. Од једне девастиране општине која је била заборављена , полако постајемо једно велико градилиште.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/kancelarija-za-javna-ulaganja-odobrila-projekat-rekonstrukcije-palanacke-bolnice/

2 comments

    • Učitelj on 06/12/2019 at 19:09

    Nego, čita li neko kod Atamana nepismenost izvesnog Stanimirovića, zvanog Burdza? Kažu da je šef odborničke grupe u lokalnom parlamentu! Zar je moguće da takvi ljudi koji ne znaju osnove pravopisa i gramatike mogu da budu šefovi nečega??? Ili još gore, da odlučuju o nečemu u lokalnoj vlasti?????????????????Sramota i strašno!

    • Učitelj on 06/12/2019 at 15:05

    Naštelovano pred izbore………Koliko je jadna i bedna ova Srbija!

Komentari su onemogućeni.