КНЕЖЕВИЋ У ПОНЕДЕЉАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ГОШЕ

Министар привреде Горан Кнежевић заказао је поново данас, по пријему писма запослених у Фабрици шинских возила „Гоша“, састанак са руководством те фирме и са представницима Штрајкачког одбора како би разговарали о потенцијалним решењима за проблеме у које је запала „Гоша“.

Горан Кнежевић ће примити раднике и директора фирме у понедељак, 28. августа, саопштило је Министарство привреде.

Радници и руководство који су потписали допис упућен и министру Кнежевићу тврде да им није циљ да разговарају о политици, већ о очувању рада фабрике, пише у саопштењу.

„Драго ми је да су и радници и руководство фабрике спремни да седнемо за сто и заједно размотримо тренутно стање и могућа решења. Понављам, за конструктиван разговор, врата Министарства су радницима ‘Гоше’ увек отворена“, поручио је министар Кнежевић.

Због тешког положаја запослених у овој приватној фирми у власништву „Lisnart holding limited-a“, са седиштем на Кипру, држава је, истиче министар, спремна да размотри све додатне могућности да помогне радницима, иако је до сада већ урадила и више од онога што је могла, наводи се у саопштењу Министарства привреде.

Извор Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/knezevic-u-ponedeljak-sa-predstavnicima-gose/