КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА МИРОСЛАВЕ СТАНКОВИЋ ЂУРИЧИЋ (ВИДЕО)

radikaliУ просторијама ОО СРС у Паланци данас је одржана конференција за медије. Конференцију је одржала народни посланик Мирослава Станковић Ђуричић, која је најавила да ће од 26.11.2016. сваке друге суботе, од 9 до 14 сати, у просторијама Општинског одбора Српске радикалне странке Смедеревска Паланка (ул. Олге Милошевић бб) примати грађане.  За све додатне информације и заказивање треба позвати на телефон 310-257, сваког радног дана од 9 до 12 сати.

Друга тема, али никако мање важна, напротив најважнија за грађане Смед. Паланке, јесте питање водовода и успостављање редовног снабдевања водом. Недавно одговор да у општини као и у другим јавним предузећима која би могла бити надлежна за решавање овог проблема не постоји апсолутно ништа што би се могло у овом тренутку искористити. Они ће у наредном преиоду радити на изради пројекта јер имају обећање од Владе републике Србије и надлежног министарства да ће добити помоћ у решавању овог проблема. Шта нам то говори – да ни ова а ни претходна општинска власт ништа нису радиле на решавању овог најпримарнијег проблема. Подсећања ради, и претходна власт је у једном тренутку била паралелна са републичком али нису искористили ту прилику.

Други део конференције се односио на ситуацију у Скупштини Србије и инциденте који су се догађали у последњих пар заседања а у којима су радикали имали кључну улогу. Погледајте конференцију у целини.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/konferencija-za-medije-narodnog-poslanika-miroslave-stankovic-djuricic-video/