КОШАРКАШИ ПАЛАНКЕ СПРЕМНИ ЗА НАСТУП У ПРВОЈ РЕГИОНАЛНОЈ ЛИГИ

KK Паланка 2021 је потврдила учешће сениорске екипе у такмичарској сезони 2021/2022. у првој регионалној лиги група југ, (трећи ранг такмичења).

Захваљујући спонзорима обезбеђена су и средства за учешче у лиги тако да KK Паланка 2021 спремно дочекује сениорску сезону.

Андреја Живановић, тренер КК Паланке је пред почетак сезоне рекао: Захваљујући локалној самоуправи добили смо и 5 термина у хали за тренинге тако да екипа од понедељка улази у халу и креће са уигравањем екипе, иначе ми смо од 16. августа званично почели са припремним периодом, оно што је најбитније је да се цела екипа састоји од наше деце из Паланке, које смо успели да вратимо активном бављењу кошарком. Императив екипе је развој млађих играчица које клуб има у свом саставу, желимо да покажемо да у Паланци постоји један стабилан женски колектив, где се са децом правилно ради. Поред сениорки имамо још три селекције, а то су пионирке, млађе пионирке и минибаскет. Такође имамо и једну пионирску мушку селекцију. Минибаскетом координира Биљана Јовановић и уједно сву децу позивам да дођу и да се упишу, да заједно научимо прве кошаркаске кораке, термини тренинга су уторком, четвртком од 18 часова и суботом у 16 часова у сали ОШ Олге Милошевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/kosarkasi-palanke-spremni-za-nastup-u-prvoj-regionalnoj-ligi/