ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА „НАСМЕЈАНИ АНЂЕЛИ“ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НАСТАВЉА ДА НИЖЕ УСПЕХЕ

На 29. међународном Светосавском књижевном конкурсу у организацији Народне библиотеке „Његош“ из Књажевца, чланице Литерарне секције „Насмејани анђели“ из ОШ „Олга Милошевић“ остварили су изузетан песнички успех.

Литерарни конкурс је организован поводом 140 година од рођења песника Владислава Петковића Диса , на тему „У тренутку једном не знам шта се деси“. Ученице Лидија Аранђеловићи(VII2) и Нина Живковић (VII2) освојиле су специјалне награде за поезију. Ове ученице су још једном показале своју маштовитост и поетско умеће у изради ове врло захтевне теме. Литерарни радови ових ученица биће објављени у интернет Зборнику најуспешнијих остварења са овог престижног конкурса.
На VI међународном литерарном конкурсу „Смешне песме и приче“, посвећеном писцу Бранку Ћопићу у организацији Дечјег културног центра у Београду, у јануару 2021. године, Литерарна секција „Насмејани анђели“ остварила је изузетан успех. Она је освојила групну награду за поезију. Награде за савремену поезију, освојиле су: Лидија Аранђелови (VII2) треће место и Николина Радојичић (VI2) треће место. У категорији „Смешна песма“, Лазар Пантић (VI2) освојио је треће место. Чланови песничке школе показали су изузетну духовитост и маштовитост у својој поезији и на овом престижном конкурсу.
Ментор ученика и руководилац литерарне секције је наставница Снежана Чаировић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/literarna-sekcija-nasmejani-andjeli-os-olga-milosevic-nastavlja-da-nize-uspehe/