ЛОЗОВИЧАНИН ДЕЈАН ПЕТРОВИЋ СА ГРЛОМ IRONWILL ПОБЕДНИК ТРКЕ ДАНА „ОПШТИНА ВЕЛИКА ПЛАНА“

Коњички клуб „Лозовик“, из истоименог места, у недељу 12. маја организовао је први тркачки дан од укупно планираних три.

Тркачки дан су отворили са тркама намењеним за кобиле француског одгоја. Почасне награде (прекривач Le Trot асоцијације и плакету) победницима трке уручио је гост из Француске, Christian Bazire (председник удружења тренера и возача).

Такође, на тркачком дану присуствовала је и Janin Bazire (одгајивач касачких грла у Француској и добитница признања „жена године“ у коњичком спорту) која је примила признање у другој трци дана јер је победник трке потомак француског пастува Jasmin d’Odyssee. Почасном наградом награђен је и најмлађи возач KK „Лозовик“, Срећко Матић.

Тркачки дан затворен је трком „Општина Велика Плана“ у којој је убедљиво тријумфовао возач Дејан Петровић са грлом Ironwill.

Резултати:

Трка „Alexandre Abrivard“-2.000м/из окрета

 1. Diva du Tijas са возачем Јовицом Остојићем из Пожаревца (власник Младен Богдановић из Милошевца, тренер Радомир Богдановић из Милошевца)
 2. Etoile de Belfonds са возачем Александром Богдановићем из Милошевца (власник и тренер Александар Богдановић из Милошевца)
 3. Class d’Evel са возачем Владом Бјелогрлићем из Београда (власник и тренер Зоран Живојиновић из Церовца)
 4. Francia des Noes са возачем Бранком Скендеровићем из Суботице (власник компанија Анимал Траде из Змајева, тренер Михајло Kузманов из Змајева)
 5. Cool Girl Lady са возачем Зораном Живојиновићем из Церовца (власники тренер Зоран Живојиновић из Церовца)

Трка „Т.А.Р. Тата и син“-1.600м/аутостарт

 1. Lily Allen A.T. са возачем Бранком Скендеровићем из Суботице (власник компанија Анимал Траде из Змајева, тренер Михајло Лузманов из Змајева)
 2. Dana S.G. са возачем Сашом Грујићем из Вршца (власник и тренер Слободан Грујић из Вршца)
 3. Maradona Mar са возачем Дејаном Симићем из Селевца (власник и тренер Дејан Симић из Селевца)
 4. Inter Star M.P. са возачем Мирославом Павловићем из Лозовика (власник и тренер Мирослав Павловић из Лозовика)

Трка „Јеан-Мицхел Базире“-2.000м/из окрета

 1. Anna Milau са возачем Миодрагом Пантићем из Београда (власник Марко Јозић из Сомбора, тренер Ђена Јозић из Сомбора)
 2. Bobine Photo са возачем Бранком Скендеровићем из Суботице (власник Алекса Вишњић из Београда, тренер Михајло Kузманов из Змајева)
 3. Caline des Landes са возачем Немањом Вукосављевим из Србобрана (власник Славољуб Васић из Велике Плане, тренер Михајло Kузманов из Змајева)
 4. Volly de Ranes са возачем Миланом Пришићем из Жабља (власник и тренер Милан Пришић из Жабља)
 5. Datcha du Vivier са возачем Добрицом Стојковићем из Пожаревца (власник Урош Kуманов из Змајева, тренер Михајло Kузманов из Змајева).

Трка „Риверстоне“-1.600м/а

 1. Triumph Oaks са возачем Миодрагом Пантићем из Београда (тренер Јозић Ђена из Сомбора)
 2. Mini Hammer са возачем Јовицом Остојићем из Пожаревац (власник и тренер Милован Славнић из Велике Плане)
 3. Ragnar са возачем Миланом Стојановићем из Пожаревца (Власник Александар Богдановић из Милошевца, тренер Милан Стојановић из Милошевца)
 4. Alegra R.S. са возачем Гораном Стаменковићем из Старчева (власник и тренер Горан Стаменковић)

Трка „МЗ Лозовик“-1.600м/аутостарт

 1. Simo Mack са возачем Александром Жижом из Суботице (власник Наташа Вујковић Ламић из Суботице, тренер Антун Хорватски из Таванкута)
 2. Jessie са возачем Дејаном Петровићем из Лозовика (власник Борис Сурла из Новог сада, тренер Дејан Петровић из Лозовика)
 3. Clair de Lune са возачем Миодрагом Пантићем из Београда (власник Тијана Војиновић из Чачка, тренер Јовица Остојић из Пожаревца)
 4. Jeger Sweep  са возачем Миодрагом Димитријевићем из Пожаревца (власник и тренер Миодраг Димитријевић из Пожаревца)

Трка „Л & М Нићифоровић“-1.600м/аутостарт

 1. Mosaique Mar са возачем Дејаном Петровићем из Лозовика (власник Дејан Симић из Селевца, тренер Срђан Новаковић из Селевца)
 2. Igali са возачем Дејаном Симићем из Селевца (власник Драгана Симић из Селевца, тренер Срђан Новаковић из Селевца)
 3. Alfa Romeo са возачем Јовицом Остојићем из Пожаревца (власник Драган Ђоковић из Чачка, тренер Јовица Остојић)
 4. Lecsus Jet са возачем Миодрагом Пантићем из Београда (власник Зоран Стекић из Београда, тренер Лазар Симић из Београда)

Трка „Општина Велика Плана“-1.600м/а

 1. Ironwill са возачем Дејаном Петровићем из Лозовика (власник Александар Пашић из Милошевца, тренер Дејан Петровић из Лозовика)
 2. Petit Four Spin са возачем Јовицом Остојићем из Пожаревца (власник Небојша Вујичић из Београда, тренер Срђан Новаковић из Селевца)
 3. Cangnam Style са возачем Добрицом Стојковићем из Пожаревца (власник и тренер Зоран Живојиновић из Церовца).

Извор: ОЗОНПРЕС

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/lozovicanin-dejan-petrovic-sa-grlom-ironwill-pobednik-trke-dana-opstina-velika-plana/