МИХОЉСКО ЛЕТО УЗ КОШАВУ И НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ

Викенд ће, како метеоролози најављују, почети свеже, понегде са јутарњом маглом, али ће током већег дела дана у већини места бити сунчано и топлије. У појединим деловима земље очекују се јаки удари ветра.На југозападу и западу у суботу ће бити умерено и потпуно облачно, понегде са краткотрајном кишом или пљусковима.

У кошавском подручју очекује се умерен и јак ветар, а у јужном Банату повремено и олујни југоисточни. Температуре ће бити од јутарњих три до осам, у кошавском подручју током дана од 12 до 16 степени, а највиша дневна биће до 25 степени.

У недељу ће у већем делу земље бити мало и умерено облачно, а само на западу и југозападу облачно, понегде са кишом и грмљавином. Поново у кошавском крају умерен до јак ветар, а у Банату и повремено олујни. Температуре ће бити од седам до 25 степени.

Почетком идуће седмице биће променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом, а на југу и југозапду са пљусковима и грмљавином. Ветар ће бити слаб и умерен, а температуре од осам до 24 степена. У уторак претежно сунчано, ветар слаб до умерен, а температуре од седам до 24 степена.

До краја следеће седмице метеоролози најављују претежно сунчано време, са температуром око просека за ово доба године и мало изнад. Крајем периода, око 14. октобра, стиже умерено наоблачење.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/miholjsko-leto-uz-kosavu-i-naredne-nedelje/