МИЛОЈИЧИЋ: ПОДРЖАЋЕМО СМЕНУ СВАКОГ НАПРЕДЊАЧКОГ РУКОВОДСТВА

Након што су подржали иницијативу одборника СНС и гласали за смену руководства општине, шеф Одборничке групе ДС Радослав Милојичић Кена је дао образложење за ту одлуку.

“ На жалост грађана Смедеревске Паланке ја сам био у праву 23. маја када се неспособна СНС бирала међу собом и када су доживели салве аплауза, међутим ништа нису урадили за ових седам месеци и ја сам промашио само  за месец дана, рекао сам да ће смена овог руководства бити за шест месеци а прошло је седам.“

Милојичић је такође додао: „Наравно да је ДС подржала ову смену председника општине из СНС  и председника Скупштине из редова СНС јер је то Демократској странци циљ, подржаћемо смену кога год да изаберу. ДС је против СНС због њихове погубне политике и гласали смо за смену али у избору нисмо учествовали јер нећемо давати легитимитет тим одлукама. Ова политичка нестабилност међу СНС показује да нису зрели за руковођењем општином Смедеревска Паланка и сигуран сам да ко год буде дошао из СНС на руководећа места неће донети ништа добро овом граду“

Милојичић сматра да је најбоље да се распишу нови локални избори у Смедеревској Паланци и да ће ДС и даље дејствовати у том правцу, јер у СНС нема довољно политичке зрелости.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/milojicic-podrzacemo-smenu-svakog-naprednjackog-rukovodstva/

9 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Nenad on 21/12/2016 at 16:09

  Svako ko predstavlja neku funkciju,direktor,rukovodioc bilo cega,predsednik opstine,zamenik ili sta god mora da pokaze koje obrazovanje je stekao,gde ga je stekao,da se sve to lepo proveri i ispita pa da rukovodi… Ovako na zalost nas gradjana pred nama jos od pada Milosevica nas vode i svuda upravljaju ljudi skromnog znanja,, a zna se dobro da svako neznanje povlaci posledice sa sobom… Posledice imamo za osetiti i videti,doziveli smo ih… Ako bi neko uslikao puteve po selima i po Palanci i to okacio a jutjub, mi bismo postali najveci hit u svetu, mozda bi nam dali i ratnu odstetu misleci da je to delo nato bombardovanja… Autobus kroz Kusadak ne saobraca ,krateri su izuzetno veliki, ostali su kosturi od puteva. U vreme ovog poslednjeg glasanja potroseno je blizu pola miliona evra generalno za puteve u Kusatku,puteva nema, ne postoje… Neko mora da odgovara… Ja cu slikati napraviti stotine slika i odneti direktno predsedniku drzave da se ispita kriminalna aktivnost ko je ukrao pola miliona od puteva….

  • Azanajc on 21/12/2016 at 15:18

  Ма распишите локалне изборе.
  Само прво промените закон о локалним изборима!

  • Пропала Паланка on 21/12/2016 at 12:58

  Када ће неко из града да се дохвати политике? Од ових са села само свађе и крађе…

   • GK on 21/12/2016 at 15:25

   Па треба сви у ПРОТЕСТ да се избаце из општине Гробари Паланке Гоца Костић, Славољуб Ђурић, Драган Милић, Бурза, мутава Мира Возић ( која је највише мувала око Дома Војске) и сви остали нерадници, који у току радног времена испијају кафе по кафићима у центру града.

   Никада већи шљам у историји Паланке!

  • Грађанин паланке on 20/12/2016 at 23:12

  А ти си све па способан и ти би преко ноћи извео Паланку из кризе… Ја не знам како имаш образа да ишта причаш. Задужио си Паланку више него иједна власт до сада, а себи и својим марионетама си пунио џепове… Ова власт је урадила више него твоја за целу владавину ДС-а у Паланци…

  • Seki on 20/12/2016 at 18:34

  Bolje biti „nesposobni politicar“ nego „sposobni lopov“kao sto si ti,unistio.grad i vratio se u Vizantiju gde ce izbacivati djubre gde je poceo svoj zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lale on 20/12/2016 at 18:19

  Jel ovaj Kenjavi ima pravo po zakonu da bude odbornik i poslanik?Molim nekog pravnika da mi odgovori jer ja nemam pojma a hteo bih da znam.

   • Danilo on 20/12/2016 at 20:38

   Нажалост има права, може се бити народни посланик и одборник у скупштини јединице локалне самоуправе..

   Он јесте необразован али и “ сељчки швиндер“ , тако да то што брука Паланку је пре свега срамота свих школованих Паланчана, како оних који су остали у Паланци тако и оних који су напустили свој родни град.

  • cirkus on 20/12/2016 at 09:26

  Neupućeni bi mogli da pogrešno zaključe da je DS i dotični kao sposoban. Da za gubitke i propast Palanke.

Komentari su onemogućeni.