„МЛАДИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ“ ТРЕНИНГ ЗА ВРШЊАЧКЕ ЕДУКАТОРЕ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

plana-svet-reciУдружење Свет речи из Велике Плане одржало је тренинг за вршњачке едукаторе из Поморавског, Браничевског, Подунавског и Шумадијског округа на тему „Млади против корупције“. На отварању у Гимназији у Великој Плани, била је присутна и представница Америчке амбасаде у Србији Марија Милопетровић, др Ненад Радовић професор на Криминалистичко-полицијској академији Београд, Игор Матковић председник општине Велика Плана као и његов заменик Жељко Рајић, а у уводној речи присутне је поздравила Јелена Златкова испред УГ „Свет речи“. 

Оно што су млади из ова четири округа могли да сазнају од Милоша Аантића едукатора, јесте шта је то корупција, које су то врсте корупције, о обичајима и моралу, о коруптивним склоностима које треба искоренити…. 

Учесници пројекта су и паланачки ђаци, професор Жарко Караџић са ученицима Паланачке гимназије.

Пројекат је започео 1. октобра и трајаће до 1. маја, а у плану је да се за то време одржи око 200 радионица, 10 птрибина и перформанса у десет општина које су укључене у пројекат као и обележавање Међународног дана борбе против корупције.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/mladi-protiv-korupcije-trening-za-vrsnjacke-edukatore-u-velikoj-plani/