феб 13 2018

МОНТИРАНА НОВА ПУМПА ЗА СТАБИЛНИЈЕ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ КОЛОНИЈЕ

Вечерас су екипе ЈКП Водовод монтирале нову пумпу за воду са електромотором, купљену средствима локалне самоуправе.

Пумпа је монтирана на резервоар Р1 у улици Љубе Ристића и служи за пумпање воде у резервоар Р2 у Шулејићевој улици одакле се слободним падом, водом снабдевају становници Колоније.

Нова пумпа је нешто већег капацитета и замениће стару и дотрајалу пумпу како би водоснабдевање житеља овог дела Паланке било стабилније и сигурније.

Подсећамо да је Влада Републик Србије одобрила средства у износу од 3.800.000 динара којима ће бити ревитализовани бунари на територији општине Смедеревска Паланка и на тај начин ћемо добити додатних 24 до 30 секундних литара воде, који су нам фалили током летњих месеци.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/montirana-jos-jedna-nova-pumpa-za-stabilnije-vodosnabdevanje-kolonije/

1 comment

    • 11421 on 14/02/2018 at 10:55

    За све оне године док су ДС и СПС били на власти ово им није падало на памет. Чак су се и на сам помен сређивања тротоара од градске бус станице до булевара правили луди, нису разумели о којем тротоару је реч. Ко год да је све ово средио хвала му, страначка припадност је потпуно небитна, сви живимо у истом граду. Они који су се правили глуви за проблеме грађана, својих комшија, нека им служи на част. Сви све знамо.

Komentari su onemogućeni.