МОНТИРАНА НОВА ПУМПА ЗА СТАБИЛНИЈЕ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ КОЛОНИЈЕ

Вечерас су екипе ЈКП Водовод монтирале нову пумпу за воду са електромотором, купљену средствима локалне самоуправе.

Пумпа је монтирана на резервоар Р1 у улици Љубе Ристића и служи за пумпање воде у резервоар Р2 у Шулејићевој улици одакле се слободним падом, водом снабдевају становници Колоније.

Нова пумпа је нешто већег капацитета и замениће стару и дотрајалу пумпу како би водоснабдевање житеља овог дела Паланке било стабилније и сигурније.

Подсећамо да је Влада Републик Србије одобрила средства у износу од 3.800.000 динара којима ће бити ревитализовани бунари на територији општине Смедеревска Паланка и на тај начин ћемо добити додатних 24 до 30 секундних литара воде, који су нам фалили током летњих месеци.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/montirana-jos-jedna-nova-pumpa-za-stabilnije-vodosnabdevanje-kolonije/

1 comment

    • 11421 on 14/02/2018 at 10:55

    За све оне године док су ДС и СПС били на власти ово им није падало на памет. Чак су се и на сам помен сређивања тротоара од градске бус станице до булевара правили луди, нису разумели о којем тротоару је реч. Ко год да је све ово средио хвала му, страначка припадност је потпуно небитна, сви живимо у истом граду. Они који су се правили глуви за проблеме грађана, својих комшија, нека им служи на част. Сви све знамо.

Komentari su onemogućeni.