НА 23. СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ЗА ВД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ИМЕНОВАН ДРАГОСЛАВ ЖИВАНЧЕВИЋ

У малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка, одржана је двадест трећа седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка. Седницом је председавао председник Општинског већа, Топлица Пинторовић, а на дневном реду биле су четри тачке и то:

1. Доношење решења о разрешењу заменика начелника Општинске управе Општине Смедеревска
2.Доношење решења о постављењу вршиоца дужности начелника Општинске управе Општине Смедеревска Паланка
3.Доношење одлуке о спровођењу јавног конкурса за постављење начелника општинске управе Општине Смедеревска Паланка
4.Текућа питања

Чланови Општинског већа су донели одлуку да се са места заменика начелника Општинске управе Општине Смедеревска Паланка, разреши Нада Несторовић Николић која је поднела оставку на то место.

Једногласно је одлучено да се за вршиоца дужности начелника Општинске управе постави Драгослав Живанчевић, дипломирани правник из Смедеревске Паланке.

Чланови Општинског већа су такође донели одлуку о спровођењу јавног конкурса за постављење начелника Општинске управе Општине Смедеревска Паланка који ће бити објављен у средствима јавног информисања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/na-23-sednici-opstinskog-veca-za-vd-nacelnika-opstinske-uprave-imenovan-dragoslav-zivancevic/

1 comment

    • Селишник Иван on 23/05/2017 at 16:07

    Ако је то човек који ја мислим да јесте,то Вам није добра одлука.Наравно,радите како мислите да је добро.Можда личност има законске квалификације али је за наведени положај потребно много боље котирано лице у нашем друштву.

Komentari su onemogućeni.