НА ЈАВНОМ ПОЗИВУ ЗА ПОПУНУ ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ МЛАДИ РАДНИК ИЗ РАДИНЦА ДАО НАЈВЕЋУ ПОНУДУ

Одустајањем Обилића из Старог Села од такмичење у Подунавској окружној лиги, секретаријат ФС Подунавског округа донео је одлуку, да се упражњено место попуни јавним позивом.

Понуде је доставило пет клубова, Црвена звезда из Суводола, Ударник из Лозовика, Омладинац из Ракинца, Слога из Милошевца и Млади радник из Радинца.

Највећи износ, 510,000.динара доставио је Млади радник из Радинца, друга по реду је понуда 311,500.динара Ударника из Лозовика, Црвена звезда је понудила 151,500.динара, Слога из Милошевца 122,862.динара и Омладинац из Ракинца 103,000.динара.

Радинчани имају рок, да понуђени новчани износ уплате најкасније седам дана пре почетка такмичења. У случају да клуб одустане од своје понуде и не уплати у року, губи право такмичења у конкретној лиги и враћа се два ранга ниже. Секретаријат ће попунити лигу са клубом чија је понуда била прва наредна, у овом случају Ударник из Лозовика.

Н. Павловић

                                                                                                             Фото: Званична ФБ страница Млади радник Радинац

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/na-javnom-pozivu-za-popunu-podunavske-okruzne-lige-mladi-radnik-iz-radinca-dao-najvecu-ponudu/