НАДЕЖДА МИХАЈЛОВИЋ (1954-2019)

У Паланци је након краће болести преминула Надежда Михајловић, васпитач у пензији.

Нада је цео свој радни век провела радећи у Предшколској установи „Чика Јова Змај“ као васпитач, изводећи на пут и припремајући за школу многобројне генерације деце. Нада је била предани ентузијаста у свом послу и оставила је неизбрисив траг у сваком вртићу у ком је радила. Поред тога она је била и наклоњена поезији па је активно учествовала на многобројним књижевним вечерима у организацији  Књижевног клуба 21 из Паланке.

Сахрана Надежде Михајловић ће се обавити у суботу 20. априла у 12 часова на Старом гробљу у Смедеревској Паланци.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nadezda-mihajlovic-1954-2019/

2 comments

  • Sandra on 19/04/2019 at 17:03

  Bila je predobra zena i vaspitac..Nek joj je laka zemlja😔

  • Vesna Petrovic on 19/04/2019 at 15:38

  Draga moja Nado,tuzno sam primila vest da je tvoje veliko,plemenito srce prestalo da kuca.Da je tvoja dusa preusmerena andjelima,i da te necu vise videti,cuti!
  Lepotice moja,Rajski vrt ce biti ulepsan,i oplemenjen jer ces ti biti u njemu.Nadam se da bolova vise nemes,da nema onih koji ne mogu da ti pomognu,da vise nisi ninakoga ljuta,a ti zapravo nisi ni znala da se ljutis,bar je tako govorilo tvoje lice,koje je u najvecim mukama bilo nasmejano.
  Draga moja,na novom svetu nadji mir,pocivaj u njemu,i gledaj na nas koi te volimo,ali vise ne mozemo da te zagrlimo,poljubimo😢Zbogom,andjele moj nasmejani!

Komentari su onemogućeni.